DK Mont SKELNÁ BANDÁŽ NELEPÍCÍ 48mm x 25m

Akce

Sklo páska 25m výztuž
  • Sklo páska 25m výztuž

DK Mont SKELNÁ BANDÁŽ NELEPÍCÍ 48mm x 25m

RIG-1119
8590930580113
4355025

Skelná páska, bandáž je používána jako běžná výztužná páska spáry mezi dvěma sádrokartonovými deskami. Výztužná páska se skelnými vlákny, tato bandáž je určená pro vytvoření venkovních i vnitřních rohů, spár a spojů a také napojování vzniklých spár sádrokartonových... více

Skladem

Odesíláme do 1 pracovního dne

29,00 Kč
Sleva 12,77 Kč
16,23 Kč s DPH / ks

13,41 Kč bez DPH / ks

Našli jste levnější? Nabídneme ještě levněji

Doprava zdarma nad 3000 Kčplatí pro PPL a Zásilkovnu

Rychlé dodáníprůměrně za 2 pracovní dny

Specialista na Milwaukeeodborné poradenství profíků z oboru

6944 výdejních místpo celé ČR

local_shipping Můžete mít již v St 1.5.

Potřebujete poradit?

info@stavmi.cz

Napište nám, jsme tu

operátor
Popis

Skelná páska, bandáž je používána jako běžná výztužná páska spáry mezi dvěma sádrokartonovými deskami. Výztužná páska se skelnými vlákny, tato bandáž je určená pro vytvoření venkovních i vnitřních rohů, spár a spojů a také napojování vzniklých spár sádrokartonových konstrukcí (SDK).

Zpevňuje již zatmelený spoj sádrokartonových desek a svou přítomností zabrání dalšímu vzniku viditelných prasklin. Jako bandáž zvyšuje pevnost namáhaných ploch sádrokartonových konstrukcí. Stejně jako samolepící bandáž, skelná páska zvyšuje pevnost kolem zakončení sádrokartonových konstrukcí dveří oken a dalších potřebných stavebních otvorů. 

Skelná páska je aplikována jako bandáž, výztuha podélných spár příček jednoduchých a také zdvojených konstrukcí SDK, dále výztuha stropních podhledů a opláštění podkroví šikmin. Výhodou skelné pásky je brousitelnost a přetíratelnost tohoto materiálu. 

Parametry
Podobné produkty