Paramo Renolak ALN 9 kg

Akce

Paramo Renolak ALN 9 kg
  • Paramo Renolak ALN 9 kg

Paramo Renolak ALN 9 kg

PAR-1085
-
-

Renovační lak ALN 9 PENETRAL je určen např. k obnovovacím nátěrům asfaltových krytin nebo pro různé izolatérské práce. více

Skladem

Odesíláme do 1 pracovního dne

883,00 Kč
Sleva 184,31 Kč
698,69 Kč s DPH / ks

577,43 Kč bez DPH / ks

Našli jste levnější? Nabídneme ještě levněji

doprava

Tento produkt lze doručit jen těmito způsoby:

Doprava zdarma nad 3000 Kčplatí pro PPL a Zásilkovnu

Rychlé dodáníprůměrně za 2 pracovní dny

Specialista na Milwaukeeodborné poradenství profíků z oboru

6944 výdejních místpo celé ČR

local_shipping Můžete mít již v Út 2.4.

Potřebujete poradit?

info@stavmi.cz

Napište nám, jsme tu

operátor
Popis

Renovační asfaltový lak je určen k obnovovacím nátěrům asfaltových krytin, pro různé izolatérské práce (betonových podlah, základů proti zemní vlhkosti, nátěry betonových jímek), k izolačním nátěrům materiálů z šedé litiny, k ochranným nátěrům litinových tvarovek a spojek proti korozi, k základním nátěrům betonových rour, kanalizačních trub, drátěných plotů, k impregnačním nátěrům dřeva před zapuštěním do země, k nátěrům dřevotřískových nebo dřevocementových desek proti vlhkosti. Po zaschnutí je nátěr plastický, nelepivý, odolný k povětrnostním vlivům, vlhkosti a korozi. Není vhodný pro nátěry povrchů přicházejících do styku s pitnou vodou, potravinami a krmivy.

Zpracování:

Asfaltový lak se zpracovává za studena na suchý povrch. Před aplikací na porézní povrch se nejprve aplikuje penetrační nátěr.  Pro aplikaci se používá štětec nebo pokrývačský kartáč. Možný je i nástřik nebo máčeni.

Před použitím je důležité obsah důkladně promíchat. Spotřeba je závislá na způsobu aplikace: 0,35 – 0,5 kg/m2 podle struktura a savosti podkladu. Nátěr zasychá do 3 h, proschne do 24 h.

Balení a skladování:

Dodává se  9 kg kanystrech, 160 kg (200 l) sudech, železničních cisternách a autocisternách odběratele. Skladuje se v uzavřených obalech v krytých prostorách. Obaly s laky nesmí být vystaveny zvýšeným teplotám nebo přímému slunečnímu zářeni. Během skladování se připouští zhoustnuti laku až o 50 %. Výrobek lze ředit lakovým benzinem nebo ředidlem S6006.

Parametry
Hmotnost (kg)
9
Podobné produkty